Aidot herkulliset maut – myös vegaanisena tai oman yrityksesi makuvalikoimalla! Tule maistamaan 6-7.3.2019 ruokamessuille.

BusGelatot valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista, koska haluamme tarjota vain parasta! Maut syntyvät täysin luonnollisista raaka-aineista ja gelatot tehdään käsityönä Suomessa. Reseptimme ovat oman koekeittiömme tuloksia.

Valikoimistamme löytyvät niin käsintehdyt gelatot, sorbetit, vegaaniset jäätelöt kuin kermajäätelötkin! Osasta saat halutessasi myös sokerittoman version. Silloin makuaineena on käytetty steviaa. Sorbettimme ovat vesipohjaisia ja niissä on 30-50% hedelmää tai marjoja.

Haluatko yrityksellesi oman jäätelömaun tai makuvalikoiman? Jäätelölaboratoriomme on valmis tekemään sen sinulle.

Vegaaniset jäätelömme jäljittelevät kermagelatoa, mutta pohja-aineena on riisi, kookos, soija ja kasvikuidut. Kermagelatot on valmistettu vuorostaan täysmaidosta ja kuohukermasta. Kermagelatoja saa myös kerrosrakenteisina, jolloin jäätelössä on kerroksittain jäätelöä, kastiketta ja esimerkiksi kakkupaloja ja keksejä.

Kiinnostuitko? Tästä pääset tekemään tilauksesi: Tilauslomakkeelta näet valikoimamme,  Kerro erikoistoiveistasi joko tilaus- tai yhteystietolomakkeella, tai soita ja kerro, mitä kaipaat.

 

Tervetuloa tutustumaan gelatoihimme Lahteen tai Helsinkiin sopimuksen mukaan!

Aukioloajat:

Helsinki: Ma-to 11-19, Pe-la 11-21, Su 12-19

Lahti: Ma-to 11-19, Pe 11-21, La 11-21, Su 12-19

Ota yhteyttä

© 2017 Bus Gelato