Vuoden 2019 Jäätelökarnevaalin Gelato-kategorian voitti BusGelaton vegaaninen pistaasi!!! Olemme ylpeitä upeasta tunnustuksesta. Tule, kokeile ja ylläty, miten vegaaninen jäätelö voi päihittää kermajäätelön tässä kuninkuuslajissa.

Jäätelökarnevaali 2019: Vuoden gelato

1. Bus Gelato, Vegaaninen pistaasi
2. Ciao! Caffe, Pistaasi
3. ChocoLab, Appelsiini-suklaa

Kategoriassa kilpailivat: Roberts Coffee Gelato Factoryn Cherry&Sesame, Suomen jäätelön Pihjalan silmu, La Gelaterian Hasselpähkinä cremino I.G.P Piedmont ( Tonda gentile ), Chocolab -brändin Appelsiini-suklaa, Ciao! caffe -brändin Pistaasi, Bus gelaton vVgaaninen pistaasi ja Nordic gelato factoryn Suolakaramelli (vegaaninen tehty gluteenittomaan kauramaitoon).

Perustelu: 

– Jäätelönteon kuninkuuslajissa gelatossa oli todella monta hyvää jäätelöä mukana. Voittaja erottui kuitenkin selkeästi edukseen. Tässä voitossa oli merkityksellistä se, että vegaanijäätelö onnistui olemaan paras maito- ja kermapohjaisten jäätelöiden joukossa, summaa Timo Santala gelatokategoriaa.

BusGelatot valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista, koska haluamme tarjota vain parasta! Maut syntyvät täysin luonnollisista raaka-aineista ja gelatot tehdään käsityönä Suomessa. Reseptimme ovat oman koekeittiömme tuloksia.

Valikoimistamme löytyvät niin käsintehdyt gelatot, sorbetit, vegaaniset jäätelöt kuin kermajäätelötkin! Osasta saat halutessasi myös sokerittoman version. Silloin makuaineena on käytetty steviaa. Sorbettimme ovat vesipohjaisia ja niissä on 30-50% hedelmää tai marjoja.

Haluatko yrityksellesi oman jäätelömaun tai makuvalikoiman? Jäätelölaboratoriomme on valmis tekemään sen sinulle.

Vegaaniset jäätelömme jäljittelevät kermagelatoa, mutta pohja-aineena on riisi, kookos, soija ja kasvikuidut. Kermagelatot on valmistettu vuorostaan täysmaidosta ja kuohukermasta. Kermagelatoja saa myös kerrosrakenteisina, jolloin jäätelössä on kerroksittain jäätelöä, kastiketta ja esimerkiksi kakkupaloja ja keksejä.

Kiinnostuitko? Tästä pääset tekemään tilauksesi: Tilauslomakkeelta näet valikoimamme,  Kerro erikoistoiveistasi joko tilaus- tai yhteystietolomakkeella, tai soita ja kerro, mitä kaipaat.